SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Södra FF

Nu välkomnar vi Wilmer Entall till kansliet!
2024-01-22 11:27

TegSödra Umeå IF har anställt Wilmer Entall som kanslist. Wilmer började arbeta den 15 januari och är anställd på 50% och kommer hjälpa till med det administrativa på kansliet. Wilmer studerar just nu fjärde terminen på Idrottsvetenskapliga programmet vid Umeå universitet. 

 

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är 20 år gammal och är uppvuxen i Härnösand. När jag var 16 år gammal flyttade jag till Umeå för att spela innebandy med RIG Umeå IBF och studera på Umeå elitidrottsgymnasium. Efter studenten 2022, började jag studera det Idrottsvetenskapliga programmet vid Umeå universitet och spela innebandy med IBK Dalen. 

 

Idrott har alltid varit en stor del av mitt liv. Utöver innebandy så har jag även spelat fotboll och ishockey, dömt fotboll och tränat ungdomar i innebandy.

 

När jag inte är engagerad inom idrotten tycker jag om att umgås med familj och vänner samt resa.  

Hur känns det att börja arbeta hos oss?

Det känns väldigt spännande! Jag har fått ett bra första intryck, det känns som en familjär och trevlig förening. Det känns roligt att få arbeta med idrott och få använda det jag lärt mig i teorin i praktiken. Jag ser fram emot att få lära mig mer och ta del av andras erfarenheter. 

 

 

 

 

God Jul & Gott Nytt År
2023-12-22 12:02

Vi i styrelsen och på kansliet vill önska Er alla en God Jul och ett fint avslut på 2023.

Vi vill även passa på att tacka för ert engagemang under det gångna året och ge er lite information från kansliet.

 

Kansliet komma hålla stängt fram till den 8/1, under den tiden nås vi endast via mejl.

 

Vi i vill även meddela att vi har ett nyförvärv till kansliet, efter julledigheten kommer Vilmer Entall att ansluta till vår kansliorganisation. Samt att Matilda slutar hos oss då hon är klar med sina studier och flyttat hem till Stockholm igen.

 

Hoppas vi ses 2024!

 

Med vänliga hälsningar

 

Kansliet & styrelsen

Clubdagar intersport
2023-09-25 11:15

Mellan den 24/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för höstens alla aktiva dagar.

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj Umeå Södra FF under ”Mina sidor” på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till din valda förening utan att din egna bonus påverkas!

DM-guld till damjuniorerna!
2023-07-04 22:03

Förra veckan blev våra damjuniorer DM-mästare efter vinst mot Skellefteå FF i finalen hemma på Tegstunet. En fantastisk insats av alla tjejer! Stort grattis till guldet!

 

Styrelsen

Semesterutskick
2023-06-30 12:22
 
Föreningsförsäljning
2023-06-15 13:59

Hej alla spelare och föräldrar, 

 

Vi i styrelsen har som mål att fortsätta utveckla vår förening så att alla spelare kan spela fotboll efter sina önskemål och förutsättningar. Med den utgångspunkten har vi gett Stefan Öhman och Anders Lönn i uppgift att prata med alla spelare och ledare för att stämma av hur man trivs i föreningen och om man planerar att fortsätta att spela fotboll i vår fina förening. 

 

För att utveckla föreningen krävs att vi, tillsammans, ser till att vi har en stabil ekonomi, och på så sätt kan satsa fullt ut på våra spelare och ledare. 

 

Efter sommaruppehållet kommer vi att ha säsongens sista föreningsförsäljning. Vi har beställt Ölands plastpåsar. De brukar vara lättsålda särskilt inför stundande bär, svamp och jaktsäsong. Varje spelare säljer 20 paket a’ 100kr/paket. (10 paket 2,3,5 liter och 10 paket 2,3,3 liter). Påsarna hämtar man ut på kansliet första veckan i augusti, exakt datum meddelas senare. Vid utlämningen finns möjlighet att swisha 2000kr alternativt välja att få faktura, då tillkommer fakturaavgift. Börja redan nu att ta upp beställningar.

 

Vi i styrelsen önskar er en riktigt trevlig sommar! 

 

 

 

https://www.olandsplast.se/wp-content/uploads/2023/04/socialamedier2-scaled.jpg

Nyheter från våra lag
 
VÅRA SPONSORER