SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Södra FF

Semesterutskick
2024-06-26 14:21
 
Styrelsen 2024/2025
2024-05-12 21:06

Välkommen till ännu en säsong med Umeå Södra – där fotboll möter gemenskap och utveckling!

 

Som en del av vår ständiga strävan efter att skapa den bästa möjliga miljön för våra spelare och tränare, är vi glada att presentera vår nya styrelse för det kommande året:

  • Ordförande: Åsa Lönn
  • Vice ordförande: Jenny Umefjord
  • Kassör: Johan Wedman
  • Sekreterare: Victoria Nilsson Persbo
  • Ledamöter: Helena Lundström
  • Suppleanter: Nelly Larsson och Katja Öhman
  • Valberedning: Anders Lönn

Vi är alla engagerade i att främja en kultur av glädje, samhörighet och framsteg. Vårt mål är inte bara att utveckla skickliga fotbollsspelare, utan också att inspirera dem att fortsätta spela och älska sporten under många år framöver.

Under året kommer styrelsen tillsammans med våra lag att arrangera sociala evenemang och team-building aktiviteter som stärker gemenskapen. 


Din röst är viktig för oss!
Har du idéer eller förslag som kan hjälpa oss att nå våra mål? Vill du bidra till att göra Umeå Södra till en ännu mer attraktiv förening? Tveka inte att kontakta någon i styrelsen. Din input är avgörande för vår framgång och vi välkomnar alla förslag som kan förbättra vår verksamhet.

Tillsammans kan vi göra Umeå Södra till en plats där fotboll och vänskap blomstrar!


Äntligen är fotbollssäsongen här
2024-04-29 17:33

Det är fantastiskt att fotbollssäsongen är igång! Tegstunet kommer att vara en härlig samlingsplats för spännande matcher och gemenskap. Här är några detaljer om helgens händelser:

 

Fredag 3 maj: Hemmapremiär för F16. Det blir en spännande start för laget!
Umeå Södra DFF möter Röbäck IF med matchstart kl. 19:00.

Söndag 5 maj: Division 2-match:

Umeå Södra DFF möter Kramfors-Alliansen med matchstart kl. 16:00.

Men det är inte allt! På söndagen äger även TegSödra-dagen rum. Det är en gemensam föreningsdag där TegSödra Umeå IF, Umeå Södra DFF och Tegs SK samlas på Tegstunet 10-14. Det blir lotteriförsäljning med fina priser, och Umeå Södra kommer tillsammans med Tegs SK att sälja gofika och hamburgare. En perfekt möjlighet att träffa alla spelare och njuta av fotbollsgemenskapen! 🌟⚽

Varmt välkomna till Tegstunet! 💛💙💛💙

 
Årsmöte 18 april
2024-03-22 16:39

Umeå Södras Årsmöte genomförs torsdag den 18 april kl. 18.00 på Tegs hockey kansli. 

 

Datum: 2024-04-18
Tid: 18:00 
Plats: Tegs hockey kansli

Anmälan via mejl till kansliet@tsuif.se senast tisdag 16 april

 

 
Formell kallelse och dagordning finner ni under "Dokument".

Årsmöteshandlingar kommer presenteras senast en vecka innan mötet på hemsidan.

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Nu välkomnar vi Wilmer Entall till kansliet!
2024-01-22 11:27

TegSödra Umeå IF har anställt Wilmer Entall som kanslist. Wilmer började arbeta den 15 januari och är anställd på 50% och kommer hjälpa till med det administrativa på kansliet. Wilmer studerar just nu fjärde terminen på Idrottsvetenskapliga programmet vid Umeå universitet. 

 

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är 20 år gammal och är uppvuxen i Härnösand. När jag var 16 år gammal flyttade jag till Umeå för att spela innebandy med RIG Umeå IBF och studera på Umeå elitidrottsgymnasium. Efter studenten 2022, började jag studera det Idrottsvetenskapliga programmet vid Umeå universitet och spela innebandy med IBK Dalen. 

 

Idrott har alltid varit en stor del av mitt liv. Utöver innebandy så har jag även spelat fotboll och ishockey, dömt fotboll och tränat ungdomar i innebandy.

 

När jag inte är engagerad inom idrotten tycker jag om att umgås med familj och vänner samt resa.  

Hur känns det att börja arbeta hos oss?

Det känns väldigt spännande! Jag har fått ett bra första intryck, det känns som en familjär och trevlig förening. Det känns roligt att få arbeta med idrott och få använda det jag lärt mig i teorin i praktiken. Jag ser fram emot att få lära mig mer och ta del av andras erfarenheter. 

 

 

 

 

Nyheter från våra lag
 
VÅRA SPONSORER