SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Södra FF

Föreningsförsäljning
2023-06-15 13:59

Hej alla spelare och föräldrar, 

 

Vi i styrelsen har som mål att fortsätta utveckla vår förening så att alla spelare kan spela fotboll efter sina önskemål och förutsättningar. Med den utgångspunkten har vi gett Stefan Öhman och Anders Lönn i uppgift att prata med alla spelare och ledare för att stämma av hur man trivs i föreningen och om man planerar att fortsätta att spela fotboll i vår fina förening. 

 

För att utveckla föreningen krävs att vi, tillsammans, ser till att vi har en stabil ekonomi, och på så sätt kan satsa fullt ut på våra spelare och ledare. 

 

Efter sommaruppehållet kommer vi att ha säsongens sista föreningsförsäljning. Vi har beställt Ölands plastpåsar. De brukar vara lättsålda särskilt inför stundande bär, svamp och jaktsäsong. Varje spelare säljer 20 paket a’ 100kr/paket. (10 paket 2,3,5 liter och 10 paket 2,3,3 liter). Påsarna hämtar man ut på kansliet första veckan i augusti, exakt datum meddelas senare. Vid utlämningen finns möjlighet att swisha 2000kr alternativt välja att få faktura, då tillkommer fakturaavgift. Börja redan nu att ta upp beställningar.

 

Vi i styrelsen önskar er en riktigt trevlig sommar! 

 

 

 

https://www.olandsplast.se/wp-content/uploads/2023/04/socialamedier2-scaled.jpg

 
VÅRA SPONSORER