Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Umeå Södra Fotbollsförening
Fotboll
F-09 Blå

Umeå Södra F-09 Blå
Välkommen till vår nya hemsida för Umeå Södra F-09 Blå
Försäljning av Ravelli
2018-04-25 21:36
Umeå Södras alla ungdomslag kommer under maj sälja Ravelli för att dra in pengar till föreningen och ungdomslagen, och detta gäller då förstås även vårt lag. Vi kommer att dela ut försäljningspaket med mer information till alla spelarna på första träningen (3/5 kl 17:00 på Tegs IP). Efter det är det bara att köra igång med försäljningen som sedan kommer pågå till den 27/5.

Föreningen kommer ta 200 kr per spelare och resten av de intjänade pengarna behåller vi (laget) i vår lagkassa, pengar vi t ex behöver för att betala deltagaravgift för Röbäckscupen, mm.

Har ni inte möjlighet att vara med på första träningen är det bara att ni hör av er till någon av oss tränare så löser vi utlämningen av försäljningspaketen på annat sätt.
Dags för första träningen för USFF F09 Blå
2018-04-21 21:11
Hej alla fotbollsspelare och -föräldrar. Nu börjar det äntligen vara dags att dra igång fotbollssäsongen!

Nytt för denna säsong är att vi tränar på konstgräsplanen på Tegs IP (vid A3 Arena/"isladan") istället för på grusplanen vid Fröhuset. Första träningen är torsdagen den 3/5 kl 17:00-18:00. De ordinarie träningarna efter den första kommer dock vara på tisdagar. Som det ser ut just nu har vi träningstid kl 17:00-18:00 men då i alla fall vi tränare tycker att det blir lite svårt att hinna med till kl 17 undersöker vi om det inte går att byta detta till tisdagar kl 19:00-20:00. Vi återkommer så fort vi fått definitivt besked.

Precis som förra säsongen är laget anmält till kommunserien som spelas i sammandragsform. Sammandragen kommer ske på följande datum och platser:

  • 20/5 - Robertsfors
  • 3/6 - Stöcke
  • 17/6 - Tomtebo
  • 1/7 - Tegs IP
Det sista sammandraget står vi som arrangör för och under detta kommer vi behöva hjälp av er föräldrar med bl a fikaförsäljning för att dra in lite pengar till lagkassan. Så "save the date"! Exakta tider och spelscheman är inte klara ännu utan vi återkommer med detta när respektive sammandrag börjar närma sig.

Utöver kommunserien är laget också anmält till Röbäckscupen som går av stapeln 9-10/6 i Röbäck(!). Inte heller här finns speltider ännu men vi återkommer när det börjar närma sig. Röbäckscupen kostar laget 1 000 kr vilket vi hoppas att vi i alla fall delvis kan dra in på fikaförsäljning under "vårt" sammandrag.

Ytterligare ett datum ni kan boka in i kalendern är den 12/8 då vi har fått förfrågan om att agera bollflickor under Thorengruppens hemmamatch mot IFK Östersund på Umeå Energi Arena Sol. Vi behöver bli minst 8 bollflickor samt minst två föräldrar som kan ansvara för fikaförsäljning under matchen.

Slutligen skulle vi behöva förstärkning på tränarsidan då det helt enkelt är alldeles för lite med tre tränare för att kunna hålla någon slags kvalitet på träningarna (eller för att träningar/matcher ens ska bli av). Det krävs inga särskilda kvalifikationer för att vara med och hjälpa till (ni har ju alla sett våra träningar...).

Vi ses på torsdag den 3/5!

/ David M, Mattias och David N
Uppstart av säsongen!
2018-04-03 17:39
Hej på er!

Påsken har levererat rejält med fina vårvinterdagar. Men nu börjar våren och uppstarten av årets fotbollssäsong närma sig.

Umeå Södra har fortfarande inte haft möte med fördelning av träningstider men det kommer att bli klart under denna vecka. Ambitionen är att vi ska få bra träningstid på gräs i år!

Vi återkommer närmaste veckan med info om uppstart av säsongen, träningstider, träningskläder och mycket mer .

Redan nu kan vi berätta att det kommer att gå en cup i Röbäck helgen 9-10 juni! 

Hoppas att tjejerna ser fram emot fotboll i sommar! Nu när de spelat ett par år är det dags för en ny nivå på träningarna vilket vi tror kommer bli riktigt bra!

Med vänlig hälsning

/ David M, David N och Mattias
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Stöd föreningen
Sponsorer förening
Samarbetspartners
Sponsorer laget