Umeå Södra Fotbollsförening
Fotboll
F-07 Gul

Välkommen till hemsidan för Umeå Södra FF F07 Gul
På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.

Välkommen in!
Föräldramöte + inneträning
2018-01-28 20:01
Hej!

Vi ledare i F07 Gul har precis haft ett ledarmöte inför fotbollssäsongen 2018 och nu vill vi träffa er föräldrar för att tillsammans med er planera kommande säsong. 

Torsdag 15/2 kl 18.00 är ni välkomna till Östtegsskolans matsal. Det är jätteviktigt att minst en förälder per spelare deltar. De senaste föräldramötena har uppslutningen varit väldigt dålig, så vi hoppas på bättre närvaro denna gång. Det är tillsammans med er föräldrar som vi hjälps åt kring laget. Om man inte kan delta vill vi att ni skriver varför i kallelsen.

Vi kommer att prata om träningar, seriespel, cuper, ekonomi och annat skoj. En kallelse kommer att skickas ut och vi vill att ni svarar på den så snart som möjligt, dock senast en vecka innan själva mötet.

Vi är också sugna på att få träffa tjejerna, så därför kör vi igång med inneträning inom kort. Träningarna kommer att vara på lördagar mellan 9.00-10.00 på Umestans idrottshall. Första tillfälle blir lördag 17/2. Tiderna läggs in i kalendern. Vi skickar en kallelse till första träningen, men sedan räcker det att ni meddelar om er dotter INTE kan träna. Vi kör inneträningar preliminärt till påsk.

Som ni redan vet har Umeå Södra bytt hemsida till SportAdmin. Hemsidan hittar ni på www.usff.se och appen laddar ni ner i AppStore. Det är appen "SportAdmin MedlemsApp" ni ska ladda  ner. I den appen kan ni på ett smidigt sätt svara på kallelser.

Vi ses på föräldramötet!

Ledarna
Ny hemsida!
2018-01-21 21:44
Som många av er säkert redan har sett så har Umeå Södra skaffat en ny leverantör av hemsida. Det är denna sida som kallas SportAdmin som är den nya och webbadressen är: www.usff.se. Vi ledare har precis varit på ett möte där vi har fått info om hemsidan och dess funktioner. Det kommer att ta ett tag innan allt sitter, men i stora drag fungerar SportAdmin som Laget.se. 

Vi hoppas att alla i dag fick ett mail med info om detta och att ni bör ladda ner appen SportAdmin till era smartphones. Kom ihåg att precis som tidigare tillåta push-notiser från SportAdmin på din telefon!

I februari kommer vi att ha ett föräldramöte då vi tillsammans planerar säsongen 2018. Kallelse till detta möte kommer förmodligen nästa söndag kväll.

Ledarna genom Jenny


Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Stöd föreningen
Sponsorer förening
Sponsorer laget