Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Umeå Södra Fotbollsförening
Fotboll
F-07 Gul

Välkommen till hemsidan för Umeå Södra FF F07 Gul
På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.

Välkommen in!
Leverans Ravelli
2018-06-14 19:22
Nu har Ravelli-beställningarna kommit! Ni kan hämta dem på Slåttervägen 12 hos familjen Vängbo. Gör det snarast möjligt!

Jonas Vängbo genom Jenny
Tunet-premiär i kväll!
2018-05-07 16:30
Som vi har väntat och längtat! Nu har kommunen godkänt nya Tegstunet och vi kan börja använda planen! En stor dag för fotbollen på södra sidan älven... :) Det innebär att vi med start i kväll kör våra fasta träningstider på måndagar och onsdagar, kl 17.45-19.00. Vi kommer att träna samtidigt som Södra Blå (varsin planhalva) vilket möjliggör samarbete och ibland gemensamma träningar.

Vi ses 17.45 i kväll!

Ledarna
Uteträning + träningsmatch
2018-04-19 19:37
UTETRÄNING

Vi har nu fått våra träningstider av Södra och det blev följande tider:

 

Måndagar 17.45-19.00

Onsdagar 17.45-19.00

 

Kanonbra tider! Dessa tider är dessutom på vårt nya konstgräs på Tegstunet ("Tunet"). Men, eftersom snön fortfarande ligger tjock o man inte får skotta den med traktor, vet vi i dagsläget inte när vi får börja träna där. Därför har vi bokat in några träningstider på gamla konstgräset på Tegs IP med start nästa vecka. Det fanns inte så mycket att välja mellan, men vi bokade till slut dessa tider:

 

Tisdag 24/4 kl 16.00-17.00

Torsdag 26/4 kl 16.00-17.00

 

Vi har även bjudit in Södra Blå till dessa träningar. 

 

TRÄNINGSMATCH 29/4

Tyvärr blir inte träningscupen i Röbäck av den 29/4 pga för få anmälda lag. Därför har vi bokat Tegs IP för en träningsmatch den dagen istället. Matchen börjar 10.15 (samling 9.45). Motståndet är inte klart än. Kallelse till denna match kommer så snart vi vet vilket lag vi ska möta.


Härligt att fotbollssäsongen är igång! Vi ses! 

 

Ledarna

Arbetsschema Valborg
2018-04-04 16:43
Nu hittar ni arbetsschemat för försäljningen på Valborg på Ön under dokument. Vi kör samma upplägg som i fjol, men vi bakar mer fikabröd och brygger mer kaffe. :)

Kolla schemat, alla hjälper till på något sätt. OBS: vi söker fler föräldrar som kan hjälpa till med försäljningen! Meddela Jenny om du kan hjälpa till: jenny.umefjord@gmail.com.

Vi får vara väldigt glada för att vi får denna chans ännu en gång - det ger ett rejält tillskott till lagkassan! Så vi hoppas alla hjälper till och drar sitt strå till stacken.

Kontakta Lisa om ni har några frågor om schemat eller annat kring detta.

Ledarna
Föräldramöte + inneträning
2018-01-28 20:01
Hej!

Vi ledare i F07 Gul har precis haft ett ledarmöte inför fotbollssäsongen 2018 och nu vill vi träffa er föräldrar för att tillsammans med er planera kommande säsong. 

Torsdag 15/2 kl 18.00 är ni välkomna till Östtegsskolans matsal. Det är jätteviktigt att minst en förälder per spelare deltar. De senaste föräldramötena har uppslutningen varit väldigt dålig, så vi hoppas på bättre närvaro denna gång. Det är tillsammans med er föräldrar som vi hjälps åt kring laget. Om man inte kan delta vill vi att ni skriver varför i kallelsen.

Vi kommer att prata om träningar, seriespel, cuper, ekonomi och annat skoj. En kallelse kommer att skickas ut och vi vill att ni svarar på den så snart som möjligt, dock senast en vecka innan själva mötet.

Vi är också sugna på att få träffa tjejerna, så därför kör vi igång med inneträning inom kort. Träningarna kommer att vara på lördagar mellan 9.00-10.00 på Umestans idrottshall. Första tillfälle blir lördag 17/2. Tiderna läggs in i kalendern. Vi skickar en kallelse till första träningen, men sedan räcker det att ni meddelar om er dotter INTE kan träna. Vi kör inneträningar preliminärt till påsk.

Som ni redan vet har Umeå Södra bytt hemsida till SportAdmin. Hemsidan hittar ni på www.usff.se och appen laddar ni ner i AppStore. Det är appen "SportAdmin MedlemsApp" ni ska ladda  ner. I den appen kan ni på ett smidigt sätt svara på kallelser.

Vi ses på föräldramötet!

Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Tunnan, 25/06 18:30
Träning, Tegstunet, 27/06 17:45
Nyheter från föreningen
 
Stöd föreningen
Sponsorer förening
Sponsorer laget