Umeå Södra Fotbollsförening
Fotboll
F-05 Gul

Viktig info inför fotbollssäsongen
2018-02-15 22:37
Vi har ikväll haft ett första planeringsmöte inför årets säsong och här kommer några viktiga punkter.

- Vi har i dagsläget 21 spelare i truppen, två har slutat: Filippa Granberg och Elina Westerlund, och en har tillkommit: Ida Wikman.

- Vi kommer spela seriespel, precis som under hösten är det niomanna som gäller, 2 säsonger framåt. Vi kommer också vara med i DM för flickor 13.

- Cuperna vi kommer vara med i är Himlacupen fredag 11 maj, en endagars-, och försäsongscup i Skellefteå med förhoppningsvis lite nya lag. Vi kommer också som vi tidigare informerat om att vara med i Ungdomscupen 15-17 juni, Piteå Summer Games 28 juni-1 juli, och Drakcupen i Sundsvall 10-12 augusti. Piteå Summer Games kommer vara skolboende och under Drakcupen planerar vi att bo på Scandic Hotell.
Det är jätteviktigt att ni informerar så tidigt som möjligt om ni inte kan vara med i nån av cuperna.

De som ska spela med i Piteå måste vara tillgängliga för träning veckan innan cupen - likaså de som ska vara med i Drakcupen i augusti, alltså senast måndag 6 augusti. Efter Piteå Summer Games tar vi helt ledigt fyra veckor så alla får sin välförtjänta sommarsemester, träningsstart måndag 30 juli.

- Vi kommer ha ett föräldramöte under mars, när vi har roddat i mål innebandysäsongen men tveka inte att höra av er till oss tränare om ni har några frågor eller funderingar.
/Tränarna
Nästa veckas träning
2018-02-05 21:08
Hej fotbollsgänget!
Nästa vecka kommer vi att ha lite av en specialträning för tjejerna så det är bra om så många som möjligt kommer. Om man är skadad får man gärna komma och titta på ändå. Vi har bjudit in Lina som är en av polisens självskyddsinstruktörer som kommer att prata med tjejerna, fysa lite med dem och träna lite självskydd med dem. Skälet till det är att vi tror att det är bra för tjejer i 12-13 årsåldern att känna till att de har rätt att bestämma över sig själva och att även känna till lite enklare övningar och grepp för att försvara sig själv om de skulle behöva det. Låt dem gärna träna och visa på er då de kommer hem så får de träna lite mer. Förhoppningsvis hinner vi med lite matchspel också! Välkomna!
Tränarna
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Stöd föreningen
Sponsorer förening
Sponsorer laget