Umeå Södra Fotbollsförening
Fotboll
F-04

Välkommen till hemsidan för Umeå Södra FF F04
På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.

Välkommen in!
Kallelse Wasa Football Cup
2018-02-13 15:30
Även om sommaren just nu känns långt borta skickar vi redan nu ut en kallelse till Wasa Football Cup. Vi vill nämligen i god tid veta vilka som ska med så vi kan boka biljetter till färjan. Cupen spelas över tre dagar (6-8 juli) och vi kommer att åka över till Finland på torsdag kväll 5/7. 

Tjejerna kommer att bo på skola med några av oss ledare. Medföljande föräldrar och syskon fixar eget boende.

Vi återkommer med hur mycket varje tjej får betala för deltagandet. På mötet pratade vi om att ta en viss summa från lagkassan och resten från egen ficka. 

Vi vill att ni svarar på kallelsen senast den 27/2, alltså om två veckor.

Ledarna
Påminnelse föräldramöte 1/2
2018-01-28 20:02
Hej!

På torsdag är det dags för föräldramöte. Det är fortfarande några som inte har svarat på kallelsen så jag öppnar upp den igen och kallar er igen. 

Vi hoppas att ni har laddat ner nya appen SportAdmin. Man hittar den i AppStore och det är den som heter "SportAdmin MedlemsApp" som gäller. I den appen kan man enkelt svara på kallelser. Kom i håg att tillåta push-notiser i din telefon från denna app så missar ni ingen info. Ev frågor kring detta kan vi ta upp på föräldramötet på torsdag.

Vi ses på TC nu på torsdag kl 18.30. Vi bjuder på fika... ;)

Ledarna
Träning Fredag
2018-01-24 23:03
Vi påminner om träning på Fredag kl 17-18 på tegs central. Gör även anmälan till matchen på Söndag så snart som möjligt.

/Tränarna
Ny hemsida!
2018-01-21 21:29
Som många av er säkert redan har sett så har Umeå Södra skaffat en ny leverantör av hemsida. Det är denna sida som kallas SportAdmin som är den nya och webbadressen är: www.usff.se. Vi ledare har precis varit på ett möte där vi har fått info om hemsidan och dess funktioner. Det kommer att ta ett tag innan allt sitter, men i stora drag fungerar SportAdmin som Laget.se. 

Vi hoppas att alla i dag fick ett mail med info om detta och att ni bör ladda ner appen SportAdmin till era smartphones. Kom ihåg att precis som tidigare tillåta push-notiser från SportAdmin på din telefon!

Nya kallelser till futsalmatchen mot GUIF på söndag, samt föräldramötet 1/2 kommer att gå ut pga detta hemsidebyte. I natt stängs nämligen laget.se ner. Vi noterar dock de som har anmält sig hittills, så det är ingen fara om man missar att anmäla andra gången. 

På föräldramötet kan vi följa upp ev oklarheter kring detta.

Ledarna genom Jenny


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Stöd föreningen
Sponsorer förening
Sponsorer laget