Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Umeå Södra Fotbollsförening
Fotboll
F-04

Inventering på Coop
2018-09-14 21:56
Vi har fått möjlighet att göra inventering på Coop grisbacka den 29/9 mellan kl 12 - ca 16. De vill ha ungefär 15 personer men även tjejerna får hjälpa till. Förhoppningsvis får vi fler liknande uppdrag om detta flyter på smidigt och därför delar vi in tjejerna i 3 grupper och denna inventering tas av grupp 1, nästa av grupp 2 osv. 1 spelare och minst en förälder ska inställa sig. Kan man inte jobba det datum man tilldelats byter man själv med någon från annan grupp. Vår uppgift kommer att räkna varor på hyllorna och märka med post-it lappar. Tiden är ett ungefär men brukar stämma hyfsat.  Frågor? hör med Erik

Grupp1

Ebba W
Ida C
Nora K
Malin 
Ronja A
Minna
Linn

Grupp 2

Nora H
Maja S
Tindra
Emilia
Josefin
Josefina
Tess

Grupp 3

Ida J
Ella A
Irma
Sanna
Ronja B
Maja L
Matchvärd
2018-07-02 20:25
Svenska Fotbollförbundet (SvFF) har beslutat att införa "Nolltolerans" mot våld/hot och ordningsstörningar på och kring fotbollsplaner i Sverige. Som ett led i detta har Västerbottens FF beslutat att varje lag bör ha utsedda matchvärdar, vars uppgift är att verka för ett gott klimat för alla på och kring fotbollsplanen.

Fundera på om du vill ta dig an denna roll i vårt lag och meddela i så fall någon av oss ledare. Får vi ingen frivillig kommer vi att be någon av er föräldrar på plats att vara matchvärd. Under dokument ligger mer information kring uppdraget. Vissa av punkterna ansvarar vi ledare för, så det är dessa som gäller för er som matchvärdar:

 • Vid match hänvisa publiken till annan del av planen än där lagens

  avbytarbänk är belägen. Åskådare skall stå minst 2-3 meter från linjen.

  Ingen bakom målen.

 • Vara ett domarstöd i paus och efter match.

 • Under match bevaka att ingen i publiken uppträder störande för ledare,

  spelare eller domare samt söka stävja alla former av diskriminerande

  företeelser.

 • Vid grövre händelser rapportera till Västerbottens Fotbollförbund.

 • Matchvärden är föreningens representant för matchen. Det är därför viktigt att matchvärden uppträder korrekt och värdigt. Vi strävar efter att uppnå ett vårdat språk på och vid sidan av planen. 

Vi har nu fått en väst för detta uppdrag som vi kommer att använda oss av på matchen i morgon kväll. Hoppas någon känner sig sugen att ta sig an uppdraget! :)

Ledarna
Viggan Invitational cup
2018-06-22 15:10

Hej och glad midsommar!

 

Vi har blivit inbjudna till Viggan F04 invitational cup 19-21 oktober. Den spelas på hägernäs ip i täby utanför stockholm. 

Den här cupen är en inbjudningscup med lag från hela sverige.

Vi har anmält laget för att vara garanterad plats och nu tittar vi på resa och boende så att alla som har möjlighet ska kunna följa med.

Mer information kommer inom kort


/Tränarna

Tunet-premiär i kväll!
2018-05-07 16:31
Som vi har väntat och längtat! Nu har kommunen godkänt nya Tegstunet och vi kan börja använda planen! En stor dag för fotbollen på södra sidan älven... :) Det innebär att vi med start i kväll kör våra fasta träningstider på måndagar och onsdagar, kl 18.45-20.15. Vi fortsätter även med fysträning en gång i veckan, vanligtvis på torsdagar. Ha dock koll på kalendern då det kan ändras från vecka till vecka. Nu på torsdag har vi t.ex. match istället för fys. Kallelse till torsdagens match kommer i kväll efter träningen. Svara på den så fort som möjligt, dock senast i morgon kväll kl 20.00.

Vi ses 18.45 i kväll!

Ledarna
Fikalista hemmamatcher
2018-05-01 15:32
Nu har Mia gjort ett schema för hemmamatchernas fikaförsäljning. Som vanligt får ni byta mellan varandra om tiden inte passar. Dokumentet ligger under dokument på usff.se.

OBS! - datum och tider för matcherna kan komma att förändras, så det är jätteviktigt att man har koll på kalendern och tiderna som står där. Även om datum o tider ändras ansvarar man för just den match man nu är uppsatt på. Ett tips är att kolla kalendern en vecka innan den match man ansvarar för. 

Ledarna & Mia Holmner (Ebba Ws mamma)
Grillkol och VFF-läger
2018-04-27 16:09
Tänkte bara påminna om att grillkolet nu finns att hämta hos mig på måbärsvägen 6. Jag kommer inte att vara hemma hela kvällen men har en dataspelande 17-åring på stand-by. Om ingen öppnar finns det ett block att skriva upp hur många säckar ni tagit. Swisha till Elisabeth posch 0703425577 och märk betalning med barnets namn. På söndag säljer vi resten gemensamt. Har man ingen möjlighet att komma förbi idag går det att skicka ett sms till mig 0703747882 så lägger jag undan åt er. 

Vill även påminna att svara på kallelse till VFF-läger , sista dagen på söndag att anmäla sig.

/ tränarna.
Spelade matcher
Lör 20/10 19:00
2 - 1  
Lör 20/10 14:00
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 15/03 15:11 
Hem, 08/03 18:13 
 
Stöd föreningen
Sponsorer förening
Samarbetspartners
Sponsorer laget